Deloitte annonceret: Antallet af virksomheder, der bruger Blockchain, er fordoblet


Deloitte annonceret: Antallet af virksomheder, der bruger Blockchain, er fordoblet

Ifølge en nylig undersøgelse fra det multinationale professionelle servicenetværk Deloitte begynder flere virksomheder at bruge blockchain. Interessant nok ser Asien-Stillehavsregionen ud til at være førende ved at bruge distribueret ledger-teknologi (DLT) på en række områder.


Blockchain er på vej mod modenhed

Deloitte gennemførte en undersøgelse af cirka 1.500 ledende medarbejdere og praktikere fra større virksomheder i 14 lande, herunder Canada, Storbritannien, USA, Singapore, Israel, Kina og Tyskland. Undersøgelsen viste, at store organisationer nu bevæger sig forbi "at se teknologien som et stort potentiale" og er tættere på rent faktisk at bruge den.



Som det ses i skemaet ovenfor, udtalte mange ledere, at efterhånden som DLT bliver mere mainstreamet, er der opstået en udfordrende forretningssituation, og at virksomheder vil miste deres konkurrencefordel ved at udnytte denne situation. Interessant nok er andelen af ​​dem, der mener, at Blockchain er en overvurderet teknologi også steget sammenlignet med tidligere resultater.


"Vores undersøgelse viser, at virksomheder vil fortsætte med at investere i blockchain-initiativer," sagde Deloitte i sin rapport. For eksempel sagde 82% af de adspurgte, at de har ansat eller planlægger at ansætte personale med Blockchain-ekspertise inden for de næste 21 måneder. Sidste år var denne sats 73%. Asien-Stillehavsregionen, hvor Kina, Singapore og Hong Kong ligger, er førende i denne henseende.â udtryk bruges. På grund af denne udvikling konkluderede Deloitte, at "mens blockchain engang var klassificeret som et teknologisk eksperiment, repræsenterer denne teknologi nu en reel forandring, der påvirker alle organisationer."


Blockchain i det virkelige liv

Vigtige og store organisationer bruger DLT til at lette og forenkle nogle processer. Det store amerikanske indeksfondsforvaltningsselskab Vanguard Group har afsluttet første fase af et blockchain-forsøg designet til at digitalisere udstedelsen af ​​værdipapirer med sikkerhed i aktiver. Et andet eksempel er; Det kom fra den amerikanske avis The New York Times. R&D-teamet testede et DLT-baseret projekt for at reducere det stigende antal af vildledende billeder på internettet. Deloittes rapport bekræfter denne tendens. Procentdelen af ​​respondenter, der angiver, at deres virksomheder har inkorporeret Blockchain, steg fra 23% til 39%. Undersøgelsen viser også, at virksomheder med højere indkomst bruger blockchain mere.

Tilfældige blogs

Almindelige misforståelser om kryptovalutaer
Almindelige misforståelse...

Vi har forberedt de 3 mest almindelige misforståelser om kryptovalutaer, som for nylig er blevet en trend.


FALSK:Kryptovalutatransaktioner er anony...

Læs mere

11 års Bitcoins skiftede hænder på et øjeblik
11 års Bitcoins skiftede ...

Er Satoshi Nakamoto tilbage? Selvom det er umuligt at få adgang til oplysningerne om den person, der producerede Bitcoin, er det muligt at følge Bitcoins bevæ...

Læs mere

Ordretyper på Bitcoin-udvekslinger
Ordretyper på Bitcoin-udv...

For at blive Bitcoin-ejer kan du veksle fiat-penge med en anden Bitcoin-ejer og købe Bitcoins af denne person, eller du kan sælge varer eller tjenester i bytte for ...

Læs mere